Ponarejevalci SDS

Objavljeno 6.02.2013 avtor demotivator.
Kategorije: nekategorizirano.

A Koren Gomboc se očita raznorazne nepravilnosti, že od kar ne zasedla poslanski stolečk. Nepravilnosti je iz dneva v dan več, vsak dan prihajajo v javnost nove laži.

Vse skupaj se je začelo takole:

22. Oktorba 2012 je Alenka Koren Gomboc postala poslanka, nadomestila je poslanca Ljuba Žnidarja, saj je bil ta imenovan za državnega sekretarja na ministrstvu za infrastrukturo in prostor. Že takrat se je marsikomu zdelo sporno, saj naj bi službo na SKB-ju izgubila zaradi ponarejenega spričevala:
http://www.rtvslo.si/slovenija/alenka-koren-gomboc-se-seli-v-poslanske-klopi/294175

Da je spričevalo ponarejeno je potrdil tudi Ravnatelj Srednje Trgovske šole v Mariboru:
http://www.rtvslo.si/slovenija/ravnatelj-alenka-koren-gomboc-ni-bila-nikoli-vpisana-na-naso-solo/301733

Alenka Koren Gomboc je lagala tudi v svojem življenjepisu, objavljenem na spletni strani SDS. V njem je lagala, da je bil razlog odhoda iz podjetja ta, da sta se lastnika razšla, zato so si morali delavci poiskati drugo zaposlitev. Nato se je oglasil lastnik podjetja Ludvik Miklavc in povedal, da je bila odpuščena zaradi kršenja delovne discipline.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/nova-sprenevedanja-poslanke-alenke-koren-gomboc-zaradi-krsitev-odpuscena-kot-trgovka.html

Tretja razkrita laž Alenke Koren Gomboc pa je bilo ponarejeno priporočilo SKB banke, v katerem naj bi banka hvalila njeno delo v času zaposlitve. A so z banke sporočili da ji priporočila niso izdali.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/poslanka-ponaredila-tudi-priporocilo-bivsega-delodajalca.html

Stranka SDS pa, kljub vsem tem lažem in ponarejenim dokumentom, še  vedno ni izrazila jasnega stališča do svoje poslanke in do njenega početja. Menda čakajo na forenzične preiskave. Odstopu Gombočeve zaradi laži in ponarejanja so se izognili tako, da bo Ljubo Žnidar prenehal z delom kot državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo in se bo vrnil na svoje poslansko mesto, zaradi česar se bo Gombočeva morala umakniti.

Sicer pa pomanjkanje kritičnosti stranke SDS do ponarejenih dokumentov Alenke Koren Gomboc ne preseneča. Treba je seveda poudariti, da so ponarejanja, manipulacije in laži praktično uradna politika stranke SDS.

.

Še en podoben primer je drug poslanec iz vrst SDS Branko Marinič, na katerega je padel sum, da ni nikoli opravil izpita iz nemščine, saj naj bi ga namesto njega opravil nekdo drug. Tudi njega so v SDS-u zagovarjali. Bil poslanec SDS-a tako v času Pahorjeve vlade, kot v času sedanje Janševe vlade, kljub temu, da so javne obtožbe znane že od leta 2009, prvi sumi pa so se pojavljali že leta 2005. Zaradi goljufanja pri izpitu je bil aprila 2012 obsojen na okrajnem sodišču, po pritožbi pa še na višjem sodišču, in sicer novembra 2012. Kljub temu da se je zadeva vlekla že več let in mandatov, je odstopil šele pred nekaj dnevi.
http://www.rtvslo.si/slovenija/marinic-vse-izpite-sem-opravil-sam/207280

.

Še en primer ponarejanja listin s strani SDS-a pa je bilo blatenje takratnega predsednika države Danila Türka. Obtoževali so ga laganja, obtožbe pa so, ironično, dokazovali s ponarejenimi dokumenti.

http://tvslo.si/predvajaj/prirejen-dokument-sds-a/ava2.97677491/

Vendar pa za to ponarejanje nihče nikoli ni odgovarjal, nikoli ni nihče odstopil…  Janez Janša je opravičili zadevo tako, da so več različnih dokumentov  po pomoti napačni zlepili skupaj ….
http://tvslo.si/predvajaj/jansa-v-odmevih-odgovarja-na-ocitke/ava2.97694383/

  • Share/Bookmark

1 komentar.  Stric Marč
Komentar dne 6.02.2013.

V Jugoslaviji je bilo to elegantno rešeno. Za politčno perspektivne so se organizirala izobraževanja po hitrem postopku. Najprej so bili tečaji za traktoriste, ki so prersli v srednjo kmetijsko šolo ( dve leti za štiri), potem pa so se večale zahteve po izobrazbi. Sedanja FDV ina začetek v politični šoli. Potem je nekaj časa prevzela to vlogo Krajnska Sorbona, danes so to razne privatne šole (ki pa niso zastonj). Tudi delodajalci danes ne plačujejo šolnin kar tako in motijo izredne študente pri študiju z delovnimi obvezami. V bivšem sistemu bi tako perspektivna poslanka prišla hitro do ustreznih listin.

Komentiraj

Imena in naslov e-pošte so obvezni (naslov e-pošte ni prikazan), url'ji so po želji.

Komentarji lahko vsebujejo naslednje xhtml tage:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !