Obljube SDSa glede zadolževanja

Objavljeno 15.09.2012 avtor demotivator.
Kategorije: nekategorizirano.

Verjetno se še vsi spomnimo kako so pri SDS pozivali Pahorja k odstopu in k razpisu predčasnih volitev, ker se njegova vlada iz dneva v dan zadolžujekar nas to vodi v propad… Trdili so da Slovenija potrebuje boljšo vlado, ki se ne bo zadolževala in trdili so da bodo da so pri SDSu tega sposobni.

Danes vlada Janeza Janše razmišlja o dodatnem zadolževanju.

Poslušali smo tudi, da za zadolževanje nikriva kriza, ampak Pahorjeva vlada in da je finančen uspeh prejšnje Janševe vlade dokaz, da znajo državo voditi bolje, da so bili prvi ki so zadolženost zmanjšali… Da vseskupaj nima veze s krizo ampak s sposobnostjo vlade.

Danes pa gledamo takšne novice:

http://www.rtvslo.si/slovenija/sustersic-slovenija-do-konca-leta-potrebuje-pol-milijarde-evrov/291112

In vlada sporoča:
Do konca leta potrebujemo morda pol milijarde evrov, Slovenija pa ima pri tem več alternativ: lahko najamemo domače kredite ali izdamo zakladne obveznice. Res pa je, da bi bila uspešna izdaja državnih obveznic do konca leta zelo dobrodošla,” je še dejal Šušteršič.

Če torej še vedno držijo trditve SDSa da je za zadolževanje kriva nesposobnost Pahorjeve vlade in ne kriza, so potem ravnokar sami priznali svojo nesposobnost? Ali pa gre morda ponovno samo še za eno izmed mnogih zavajanj in dvojne morale s strani SDS?

  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.Komentiraj

Imena in naslov e-pošte so obvezni (naslov e-pošte ni prikazan), url'ji so po želji.

Komentarji lahko vsebujejo naslednje xhtml tage:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !