Ali Janez Janša zavestno dopučša kriminal?

Objavljeno 15.09.2012 avtor demotivator.
Kategorije: nekategorizirano.

Janez Janša je  za rtv-slo spregovoril o aktualnem dogajanju znotraj koalicije, položaju predsednika države, reševanju gospodarske krize in tudi razlogih zanjo.

Bi lahko glede na njegove izjave razumeli, da sam ve za kriminalna dejanja ki se dogajajo v Sloveniji, pa jih dopušča in ne ukrepa proti njim?

Na MMC-rtvslo smo lahko prebrali nekaj izjav Janeza Janše:

http://www.rtvslo.si/slovenija/kdor-ne-upa-predlagati-druge-vlade-naj-ne-pametuje/289776

V oči posebej padeta ti dve:

Predsednik ima legalno in ilegalno moč
Premier je komentiral tudi položaj predsednika države. Kot je dejal Janša, je “eno legalna moč in odgovornost, ki jo daje ustava in zakon, drugo pa je zakulisna, ilegalna moč, izvirajoča iz kapitalskih, medijskih in represivnih monopolov“. Janša je dodal, da “podtalno ozadje nezakonitega vpliva po ravnanju institucij in medijev, ki jih obvladujejo, ustvarja vedno bolj sovražno ozračje do vseh, ki ogrožajo njihovo nezakonito pridobljeno moč in privilegije“.

Na partizanskih proslavah “pajaci”
Janša se je obregnil tudi ob partizanske proslave. “Na partizanskih proslavah, kjer se na veliko razpihuje nestrpnost do vseh, ki si upajo podvomiti o svetih kravah in njihovih privilegijih, paradira ilegalna paravojaška enota pajacev z orožjem, pa jih nihče ne povpraša po zdravju in dovoljenjih za nošenje vojaškega orožja.

Torej janez janša je povedal da se predsednik dražave poslužuje ilegalne moči, nezakonitega vpliva…
Glede na to da je sam predsednk vlade in da je nadrejen tudi notranjemu munistrstvu in ministru ki je pravtako iz vrst SDS, bi se človeku zdelo logično, da bo ukrepal proti ilegalnemu, nezakonitemu početju, če ve za njega in če ve kdo se ga poslužuje.
Kdo se bo boril proti temu, kdo ima moč boriti se proti temu, če ne tisti ki je nna vrhu države, ki mu nenazadnje volici zaupajo to nalogo?

Enako glede partizanskih prosla. Trdi da se tam ljudje sprehajajo naokoli z nelegalnim orožjem. Torej očitno ve da se to dogaja, pa proti temu ne ukrepa?

V tem primeru sta samo dve možnosti. Ali Janez Janša enostavno na podlagi laži blati tiste, ki ne stojijo na istem političnem polu kot on in bi že zaradi laži moral odstopit.
Ali pa še huje, če govori resnico in ve za ilegalno početje v državi, ne ukrepa proti njemu.

  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.Komentiraj

Imena in naslov e-pošte so obvezni (naslov e-pošte ni prikazan), url'ji so po želji.

Komentarji lahko vsebujejo naslednje xhtml tage:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !